Mačevalački klub INTER od svog osnutka provodi školu mačevanja za studente i odrasle.

odrasli1

Ima li boljeg načina da se ispuca sva negativna energija od kvalitetnog, sistematski sastavljenog i individualno prilagođenog treninga? Upravo zato MK INTER pruža ugodnu atmosferu za rad gdje ćete zaboraviti sav dnevni stres, dobro se oznojiti i još se više zabaviti.

U MK INTER se možemo ponositi što naši rekreativni članovi imaju jedan od najboljih omjera individualnog i grupnog rada u Hrvatskoj što će rezultirati brzim usvajanjem mačevalačke taktike i tehnike.

Mač je kao disciplina najbliža pravom dvoboju uvažavajući principe viteštva, a ujedno i najlakša u savladavanju tehničkih i taktičkih elemenata borbe za početnike.

MOŽE LI SE SVATKO BAVITI MAČEVANJEM?

DA! To znači da neovisno o spolu, dobi i razini Vaše fizičke pripreme, u mačevanju možete pronaći zdravu rekreaciju. Na svjetskom veteranskom prvenstvu koje se održalo u Poreču 2010. godine, nastupila je i 93-godišnja natjecateljica. Izbor ovisi isključivo o Vama!

odrasli2

ZAŠTO ODABRATI MK INTER?

Jer MK INTER ima:
– u potpunosti opremljenu specijaliziranu mačevalačku dvoranu (Zagrebački Velesajam, paviljon 25/galerija),
– veliki parking pred dvoranom,
– blizinu tramvaja i autobusa: 200 m,
– stručni trenerski kadar s dugogodišnjim iskustvom,
– prilagodljive termine treninga (kasniji večernji sati i po dogovoru),
– mogućnost korištenja bazne mačevalačke opreme bez dodatne naplate,
– ostale popratne sadržaje koji se nalaze u neposrednoj blizini dvorane (restorani, caffe-bar, tenis, badminton, aerobik, fitness, nanbudo, street-fight, mali nogomet, klizanje, jahanje, dječja igraonica, shopping centar Avenue Mall, Arena centar…).

odrasli3

Sve o upisima u klub saznajte ovdje.

Imate upit? Kontaktiraje naše trenere macevalackiklubinter@gmail.com

Podijeli: