DSC_1090
Do kraja je došla još jedna Mač liga i možemo ponosno reći da smo opet ostvarili izvrsne rezultate. U najbrojnijoj i najvećoj konkurenciji su se natjecatelji Mačevalačkog kluba INTER visoko popeli.

Darko Limov se istaknuo nad svima tako što je prvi u ukupnom poretku lige te je prvi u muškoj konkurenciji. Bravo Darko, čestitamo ti od srca! Ivan Matić je bio u stopu iza njega te je osvojio drugo mjesto. Svaka čast dečki! U juniorskoj kategoriji je prvi bio Martin Prelovšek, sportaš iz Lokomotive, kojemu također čestitamo na junačkoj borbi sa seniorima.

U ženskoj kategoriji ponovno imamo zapažene rezultate. Naša Hannah Villi Bigović je bila druga u ukupnom poretku, iza Tončice Topić iz Zagrebačke škole mačevanja. Njih dvije su bile ponovno na vrhu u teškoj konkurenciji. Svaka im čast, a Hannah posebno pohvaljujemo jer je osvojila i prvo mjesto u juniorskoj kategoriji.

Još jedna je liga protekla u ugodnom raspoloženju i veseloj atmosferi. Vidimo se sljedeće godine, a nadamo se tada istaknuti još koje ime iz našeg kluba. Čestitke i svim ostalim sportašima na fair playu i srčanosti.

DSC_1088

Podijeli: