1) ČLANARINA

Mjesečna članarina iznosi u pravilu 35 EUR.
Članarina se plaća početkom mjeseca za mjesec u kojem član trenira. Moguće je uzeti i paket članarine od 43 EUR mjesečno koji uključuje i osnovnu opremu.

Klub ima obiteljske popuste: ako iz jedne obitelji dolaze dva ili više člana, prvi plaća članarinu u punom iznosu, dok svaki sljedeći član plaća 50 % iznosa (dvoje djece bi prema tome treniralo za 250 + 125 kn mjesečno).

Klub daje i dodatan popust onom članu koji je doveo još jednog člana na trening! Napomenite nam pri dolasku!

  • DETALJI ZA PLAĆANJE KLUPSKE ČLANARINE
    Primatelj: MK INTER, Ilica 1A, 10000 Zagreb
    IBAN: HR9723600001102746713
    Opis plaćanja: Članarina za MM/YY – „prezime člana“
  • Primjer opisa plaćanja za studeni 2023. godine: „Članarina za 11/23 – Horvat

Klub nema godišnju članarinu, ali sportaš koji se natječe mora jednokratno platiti na početku karijere registraciju pri Hrvatskom mačevalačkom savezu te na početku svake sezone licencu u iznosu.

2) POGODNOSTI

Uvijek cijenimo dobar rezultat i zato naši članovi koji osvoje medalju na najvažnijim natjecanjima u sezoni, uvijek mogu računati da klub to neće zaboraviti. Ovisno o jačini turnira i uspjehu, nagrade su varirale od oslobođenja pojedine članarine pa do poklanjanja kako običnih tako i FIE klingi.

U klubu nastojimo biti društveno odgovorni pa ulažemo puno u našu dvoranu i članove. Zato članovima osiguravamo često klupske trenirke, majice, članske iskaznice i druge stvari, a posebno nas veseli što već 5 sezona uspijevamo periodično sufinancirati i natjecanja najambicioznijim klupskim članovima.

3) TERMINI TRENINGA

Termine treninga možete vidjeti u tablici, a upisi se provode tokom cijele godine:

  PON UTO SRI ČET PET
18:00 – 19:15
1. – 4. razredi
termini_mali
   
19:15 – 20:45
4. – 8. razredi termini_srednji
   
20:30 – 22:00
Srednjoškolcitermini_veliki (1)
20:00 – 21:30
Odrasli
termini_veliki (1)

4) LIJEČNIČKI PREGLED

Svaki sportaš također mora imati i važeći sportski liječnički pregled koji se obavlja u pravilu u Domu zdravlja Borovje, na adresi Zdeslava Turića 1, Zagreb (lokacija: Google karta) ili u Poliklinici Vaš Pregled, na adresi Trpinjska ulica 5a, Zagreb.

Ovu obvezu propisuje važeći Zakon o športu i iznimno je bitno da se svaki član ovoga pridržava.

Također moramo naglasiti kako je važeći klupski pregled odgovornost svakog pojedinog člana – sportaši/ce koji nemaju važeći sportski pregled, ne mogu nastupiti na natjecanjima te su ih treneri ovlašteni udaljiti s treninga.

Pregled se u pravilu obavlja dva puta godišnje, a očekujemo da će u sezoni 2023/2024 donošenjem novo Pravilnika o zdravstvenom pregledu sportaša, količina pregleda biti smanjena na jednom godišnje.

Klub osigurava termine na početku sezone te u tim terminima možete doći bez čekanja, a sportaši mogu i samostalno kontaktirati poliklinike te si ugovoriti neki drugi termin.

5) KONTAKT

Nemojte zaboraviti da vam stojimo na raspolaganju za sve vaše upite, komentare i sugestije :) Slobodno nas potražite telefonski, mailom ili u dvorani.

Također očekujte periodično naše Newslettere u kojima donosimo bitne klupske i druge sportske novosti, kao i druge novosti u WhatsApp grupi. Ako ne primate Newsletter, obratite nam se na macevalackiklubinter@gmail.com i odmah ćemo vas uvrstiti.

Podijeli: