1) ČLANARINA

Mjesečna članarina iznosi u pravilu 250 kn.
Članarina se plaća početkom mjeseca za mjesec u kojem član trenira.

Klub ima obiteljske popuste: ako iz jedne obitelji dolaze dva ili više člana, prvi plaća članarinu u punom iznosu, dok svaki sljedeći član plaća 50 % iznosa (dvoje djece bi prema tome treniralo za 250 + 125 kn mjesečno).

Klub daje i dodatan popust onom članu koji je doveo još jednog člana na trening! Napomenite nam pri dolasku!

  • DETALJI ZA PLAĆANJE KLUPSKE ČLANARINE
    Primatelj: MK INTER, Ilica 1A, 10000 Zagreb
    IBAN: HR9723600001102746713
    Opis plaćanja: Članarina i potpora za MM/YY – „prezime člana“
    Primjer opisa plaćanja za studeni 2021. godine: „Članarina za 11/21 – Horvat

Klub nema godišnju članarinu, ali sportaš mora jednokratno platiti na početku karijere registraciju pri Hrvatskom mačevalačkom savezu u iznosu od 100 kn, te svake godine na početku sezone i godišnju licencu u iznosu od 100,00 kn.

2) POGODNOSTI

Uvijek cijenimo dobar rezultat i zato naši članovi koji osvoje medalju na najvažnijim natjecanjima u sezoni, uvijek mogu računati da klub to neće zaboraviti. Ovisno o jačini turnira i uspjehu, nagrade su varirale od oslobođenja pojedine članarine pa do poklanjanja kako običnih tako i FIE klingi.

U klubu nastojimo biti društveno odgovorni pa ulažemo puno u našu dvoranu i članove. Zato članovima osiguravamo često klupske trenirke, majice, članske iskaznice i druge stvari, a posebno nas veseli što od sezone 2018/2019, uspijevamo periodično sufinancirati i natjecanja najambicioznijim klupskim članovima.

3) TERMINI TRENINGA

Termine treninga možete vidjeti u tablici, a upisi se provode tokom cijele godine:

  PON UTO SRI ČET PET
17:30 – 19:00
1. – 4. razredi
termini_mali
   
19:00 – 20:30
4. – 8. razredi termini_srednji
   
20:20 – 22:10
Srednjoškolcitermini_veliki (1)
20:00 – 21:30
Odrasli
termini_veliki (1)
  • Utorkom i četvrtkom imamo individualan rad s trenerom. Zabilježite se na ulazu u dvoranu.

4) LIJEČNIČKI PREGLED

Svaki sportaš također mora imati i važeći sportski liječnički pregled koji se obavlja u Domu zdravlja Borovje, na adresi Zdeslava Turića 1, Zagreb (lokacija: Google karta).

Ovu obvezu propisuje Zakon o športu i iznimno je bitno da se svaki član ovoga pridržava. Također moramo naglasiti kako je važeći klupski pregled isključivo odgovornost svakog pojedinog člana – sportaši/ce koji nemaju važeći sportski pregled, ne mogu nastupiti na natjecanjima. 

Pregled se u pravilu obavlja dva puta godišnjes time da djeca starija od 12 godina i odrasli moraju jednom u dvije godine dati uzorak krvi i urina. Tada je potrebno doći natašte u razdoblju od 07:15 do 10:00. Ostali mogu doći u terminu od 07:30 do 19:30. Participacija za liječnički pregled iznosi 40 kn.

Klub dvaput godišnje dobiva termine u kojima možete računati na brzo obavljanje liječničkog pregleda, bez višesatnog čekanja.

Oni sportaši kojima ne odgovaraju ponuđeni termini pregleda, mogu se pokušati samostalno prijaviti u zdravstvenu ustanovu “Vaš pregled” na Borongaju (Trpinjska ulica 9; web stranica: http://www.vaspregled.hr/kontakt).

5) KONTAKT

Nemojte zaboraviti da vam stojimo na raspolaganju za sve vaše upite, komentare i sugestije :) Slobodno nas potražite telefonski, mailom ili u dvorani.

Također očekujte svaki mjesec naše Newslettere u kojima donosimo bitne klupske i druge sportske novosti. Ako ne primate Newsletter, obratite nam se na macevalackiklubinter@gmail.com i odmah ćemo vas uvrstiti.

Podijeli: