MK INTER se s turnira ovog vikenda u organizaciji naših prijatelja iz Mačevalački klub “VMD” vraća sa dva zlata, dva srebra i broncom! Prije svega bismo se željeli zahvaliti organizatorima na urednoj provedbi turnira i sjajnoj organizaciji u ograničenim uvjetima! Bravo!
 
MARKO ČUBRIĆ je fantastičnom obrambenim akcijama iznenadio sve na turniru i u jakoj konkurenciji mača do 12 godina osvojio zlato. Siksta, oktava, ubacivanje, prijenos iz kvarte u oktavu… Naš Marko je radio SVE i dao 120% od sebe. Zlato je bilo nedvojbeno njegovo.
 
U kategoriji do floreta do 10 godina mladi MARIN VRAČIĆ pokazao je da se može nositi s mnogo iskusnijim i starijim protivnicima i zasluženo se okitio zlatom. Bravo!
 
MARK ANDABAKA je u kategoriji floret do 12 godina do finala došao gotovo rutinerski. Tu je za njega bio malo prejak Leo Čretnik iz Slovenije pa je Mark uzeo srebro. Sjajan si bio Mark!
 
U ekipnom dijelu natjecanja nastupale su ekipe “INTER 1” u sastavu MARKO ČUBRIĆ, TIN JERKOVIĆ koja je osvojila broncu i FRAN SINOVČIĆ i “INTER 2” u sastavu LEON KUŠIĆ, LOVRO ĐEVOIĆ i TEO VRAČIĆ koja je osvojila srebro. Dečki su dali dali sve od sebe, u bitnim trenucima mačevali iznad svojih mogućnosti. Bravo dečki, treneri Marin, Tin i Filip su ponosni!
 
Kup VMD-a smo uzeli kao orijentacijski turnir na početku sezone. Iako je rezultat bio malo iznad očekivanja, najviše nas je veselila kvaliteta mačevanja naših najmlađih uzrasta. Svima iskrene čestitke još jednom :D
Hvala vam svima i vidimo se na idućem turniru.
Podijeli: