1) ČLANARINA

Mjesečna članarina iznosi u pravilu 250 kn.
Članarina se plaća početkom mjeseca za mjesec u kojem član trenira.

Klub ima obiteljske popuste: ako iz jedne obitelji dolaze dva ili više člana, prvi plaća članarinu u punom iznosu, dok svaki sljedeći član plaća 50 % iznosa (dvoje djece bi prema tome treniralo za 250 + 125 kn mjesečno).

Klub daje i dodatan popust onom članu koji je doveo još jednog člana na trening! Napomenite nam pri dolasku!

Klub nema godišnju članarinu, ali sportaš mora jednokratno platiti na početku karijere registraciju pri Hrvatskom mačevalačkom savezu u iznosu od 100 kn, te svake godine na početku sezone i godišnju licencu u iznosu od 100,00 kn.

  • DETALJI ZA PLAĆANJE
    Primatelj: MK INTER, Ilica 1A, 10000 Zagreb
    IBAN: HR9723600001102746713
    Opis plaćanja: Članarina i potpora za MM/YY – „prezime člana“
    Primjer opisa plaćanja za studeni 2018.: „Članarina i potpora za 11/18 – Horvat“

* UPISNI LIST

Molimo Vas ako još niste ispunili upisni list, da ga ispunite i pošaljete mailom, ili donesete ispunjenog na trening. Hvala. 

2) POGODNOSTI

Uvijek cijenimo dobar rezultat i zato naši članovi koji osvoje medalju na najvažnijim natjecanjima u sezoni, uvijek mogu računati da klub to neće zaboraviti. Ovisno o jačini turnira i uspjehu, nagrade su varirale od oslobođenja pojedine članarine pa do poklanjanja kako običnih tako i FIE klingi.

U klubu nastojimo biti društveno odgovorni pa ulažemo puno u našu dvoranu i članove. Zato članovima osiguravamo često klupske trenirke, majice, članske iskaznice i druge stvari.

3) TERMINI TRENINGA

Termine treninga možete vidjeti u tablici, a upisi se provode tokom cijele godine:

  PON UTO SRI ČET PET
17:30 – 19:00
1-4 razredi
termini_mali
   
19:00 – 20:30
4-8 razredi termini_srednji
   
20:30 – 22:00
Srednjoškolcitermini_veliki (1)
20:00 – 21:30
Odrasli
termini_veliki (1)

 

  • Utorkom i četvrtkom imamo individualan rad s trenerom. Zabilježite se na ulazu u dvoranu.

4) LIJEČNIČKI PREGLED

Svaki sportaš također mora imati i važeći sportski liječnički pregled koji se obavlja u Domu zdravlja Borovje, na adresi Zdeslava Turića 1, Zagreb (lokacija: Google karta).

Ovu obvezu propisuje Zakon o športu i iznimno je bitno da se svaki član ovoga pridržava.

Pregled se u pravilu obavlja dva puta godišnje s time da djeca starija od 12 godina i odrasli moraju jednom u dvije godine dati uzorak krvi i urina. Tada je potrebno doći natašte u razdoblju od 07:15 do 10:00. Ostali mogu doći u terminu od 07:30 do 19:30. Participacija za liječnički pregled iznosi 40 kn.

 

Oni sportaši kojima ne odgovaraju ponuđeni termini pregleda, mogu se pokušati samostalno prijaviti u zdravstvenu ustanovu “Vaš pregled” na Borongaju (Trpinjska ulica 9; web stranica: http://www.vaspregled.hr/kontakt).

5) KONTAKT

Nemojte zaboraviti da vam stojimo na raspolaganju za sve vaše upite, komentare i sugestije :) Slobodno nas potražite telefonski, mailom ili u dvorani.

Podijeli: